Alguna vegada has vist el número 16 escrit en números romans i t'ha fet pensar en algun Xavi? T'has preguntat mai per què quan fan obres, posen tanques? Fas coses absurdes quan ningú et veu? Si has respost afirmativament a alguna d'aquestes preguntes, aquest és el teu blog.
P.D: Aquestes coses absurdes, fes-les en públic, així tots riem més.

dilluns, 5 de febrer del 2018

Batut de Coco QUIZ

Us presento un joc nou i divertit per animar una mica qualsevol festa: el Batut de Coco QUIZ!
Es tracta d'un concurs de preguntes, en el que els equips concursants han d'intentar encertar el màxim de respostes possibles, i així poder accedir a un premi pels guanyadors.

Les preguntes poden ser de qualsevol tipus, com ara endevinar el títol d'una cançó o d'una pel·lícula, completar un refrany, endevinar el desenllaç d'un vídeo, desxifrar un problema lògic, endevinar una ciutat a partir d'una imatge o d'un jeroglífic, saber què tenen en comú diversos personatges, saber el significat d'unes sigles, fer un anagrama, etc.




Aquest projecte està destinat als bars de la comarca, perquè puguin implementar el joc en els seus locals i puguin així sortir-ne beneficiats, ja que estaran augmentant la seva oferta lúdica, oferint així un servei extra als seus clients sense haver de fer cap inversió econòmica ni de temps
D'aquesta manera arribaran a un nou perfil de client que potser fins al moment no coneixia el local o no hi trobava allò que volia.
El local pot escollir la periodicitat del joc, és a dir, si prefereix oferir-ho un dia a la setmana, un dia al mes, etc. amb preguntes noves cada cop. Això pot ser un incentiu per animar una mica els dies més fluixos de clientela.

Regles del joc
  • Es fan diferents equips, de 1 a 4 persones cadascun.
  • Cada equip disposa d'un full de respostes i d'un llapis o bolígraf.
  • 4 rondes de 10 preguntes.
  • Cada pregunta encertada val un punt, si s'encerta parcialment és mig punt.
  • Descans entre ronda i ronda per avaluar i fer un recompte de la puntuació.
  • Ronda comodín: Tots els equips tenen un comodín, que el gastaran apostant-lo a la ronda que creguin que pot tenir una puntuació més alta, ja que la puntuació d'aquesta ronda contarà el doble.
  • Prohibit utilitzar els telèfons mòbils o internet per buscar les respostes.
  • L'equip guanyador és el que més punts acumula al final de les 4 rondes (puntuació màxima: 50 punts).

Modalitats

  • QUIZ General
    40 preguntes variades de diversos temes: música, cinema, sèries, art, història, ciència, esports, geografia, actualitat, etc.
    En aquesta modalitat, com més heterogeni és l'equip (edats, nacionalitats, estudis, aficions), més probabilitats tindrà de saber les respostes.
  • QUIZ Temàtic
    40 preguntes d'un tema en concret, depenent de les dates o de l'esdeveniment: de música dels 70, de futbol (coincidint amb dates de Champions League o Mundials), de Nadal, de Game of Thrones (coincidint amb l'estrena o el final d'una temporada), de Star Wars, o de qualsevol tema que pugui atraure a la gent.
Durada aproximada: 2 hores

Preu: 2,50€ per persona que hi participi.

Premi: Simbòlic, a elecció de l'establiment.

Requisits del local
  • Taules pels concursants.
  • Preferiblement: 2 espais diferenciats, perquè el joc no afecti a la gent que no hi participa.
  • Preferiblement: Pantalla de TV amb  port HDMI, o projector + pantalla o paret on reproduir-ho.
  • Disposició a l'hora de promoure la participació (xarxes socials, premi pels guanyadors, ...)


A part de bars, a qui més pot interessar el QUIZ?
  • Qualsevol colla d'amics o companys de feina que vulguin fer una activitat diferent, en celebracions com ara festes d'aniversari.
  • Empreses, ja que poden utilitzar el QUIZ com activitat de team building, perquè els treballadors interactuin entre sí.
    Amb una activitat com aquesta es poden saber moltes coses sobre la personalitat dels concursants: capacitat de treball en equip, capacitat de consens, de persuasió, de lideratge, ... 


T'interessaria aplicar-ho en el teu bar/restaurant?
Estàs pensant en fer aquesta activitat en una festa d'aniversari o per una empresa?
No dubtis en posar-te en contacte amb mi al correu batutdecoco@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada