Alguna vegada has vist el número 16 escrit en números romans i t'ha fet pensar en algun Xavi? T'has preguntat mai per què quan fan obres, posen tanques? Fas coses absurdes quan ningú et veu? Si has respost afirmativament a alguna d'aquestes preguntes, aquest és el teu blog.
P.D: Aquestes coses absurdes, fes-les en públic, així tots riem més.

dissabte, 31 de març del 2018

Procesopoly: el joc del Procés Català



Descobreix els pros i els contres de defensar l'unitat d'Espanya o l'independència de Catalunya amb "PROCESOPOLY", el joc del Procés Català, el qual t'ensenyarà com el franquisme va quedar ben lligat amb la falsa transició, i et demostrarà que "la justicia es igual para todos".



  • Controla els principals mitjans de comunicació (Internet, TV, ràdio i diaris) i tindràs mitja partida guanyada!
  • Però ves en compte, perquè el jutge Llarena et pot enviar a la presó de Lledoners per fer un rap contra la monarquia o per comprar bolquers amb una targeta trobada. Ara bé, no et preocupis si t'enxampa en trames de corrupció, amb simbologia nazi o falsificant un treball de final de Màster, en aquests casos tindràs tot el recolzament del govern. 
  • Paga la factura de la llum, la de l'aigua, els peatges, i compleix amb les teves obligacions com a ciutadà a l'Agència Tributària, perquè "Hacienda somos todos".
  • Però no et desesperis si les coses no et van gaire bé, ja que amb una mica de sort t'enduràs La Grossa! O millor encara, un sobre de Bárcenas ben farcit!
  • Fes-te amb totes les propietats d'un mateix color per poder començar a construir, i fer dels teus carrers un malson pels demés jugadors.
  • Posa't a la pell dels principals actors del Procés amb les Cartes Sobiranistes, Cartes Unionistes i Cartes de Poble, les quals et posaran al dia de l'actualitat política del país, i podràs viure en les pròpies carns els avantatges i inconvenients que suposen pertànyer a qualsevol d'aquests grups.










Totes les idees expressades en aquest joc són fetes des del punt de vista de l'autor d'aquest blog.
Qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada